Over ons

123-Kaminofen

Wij zijn een gerenommeerde winkel en showroom die gespecialiseerd is in een breed scala aan producten, waaronder zonneboilers, warmtepompen, kachels en pelletkachels.

Al sinds 2008

De specialist in duurzame oplossingen

Wij van 123-Kaminofen zijn in 2008 begonnen als een bedrijf dat zich voornamelijk richtte op kachels, cv-kachels en kachelpijpen. Al snel merkten we dat er steeds meer behoefte ontstond aan duurzame oplossingen voor de woning, onder andere vanwege de stijgende kosten van gas. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, zijn we ons aanbod gaan uitbreiden.

Tegenwoordig bieden we naast kachels en kachelpijpen ook zonneboilers, warmtepompen en complete pakketten daarvan aan. Ons doel is om onze klanten te helpen hun woning te verduurzamen en zo bij te dragen aan een beter milieu en lagere energiekosten.

We vinden het belangrijk om goed naar de wensen van onze klanten te luisteren. Daarom gaan we graag met ze in gesprek om te bespreken wat hun specifieke behoeften zijn. Aan de hand daarvan kunnen we een geschikt systeem aanbieden dat aansluit bij hun wensen en budget.

Video afspelen

123-Kaminofen is de afgelopen jaren flink gegroeid en we blijven ons continu ontwikkelen om onze klanten de beste duurzame oplossingen te kunnen bieden. We zijn trots op onze geschiedenis en kijken uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Klantcontact & betrouwbaarheid

We geloven in het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van uitstekende service. Daarom staat goede, persoonlijke begeleiding bij ons centraal. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

We begrijpen dat elke klant uniek is en andere eisen en wensen heeft. Daarom nemen we de tijd om naar je te luisteren en je te adviseren over de meest geschikte oplossing voor jouw situatie.

Of je nu een particuliere klant bent die zijn huis wil verduurzamen of een professional in de zakelijke markt, zoals een installateur, die op zoek is naar hoogwaardige producten en deskundig advies, wij staan voor je klaar.

123-Kaminofen is meer dan alleen een bedrijf dat warmteoplossingen aanbiedt. Stap binnen bij ons en ervaar de persoonlijke benadering, het uitstekende klantcontact en de hoogwaardige producten die we te bieden hebben. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het creëren van een warme, duurzame omgeving waar je van kunt genieten.