Alles wat je wilt weten over de RVO subsidie 2024!

Subsidie RVO 2024. Lees er alles over in ons nieuwe artikel. O.a. de subsidie op een warmtepomp e.d.

Ben je op zoek naar manieren om jouw woning duurzamer te maken? De RVO-subsidies van 2024 kunnen hierbij een flinke steun in de rug zijn. In dit artikel nemen we rustig de tijd om te kijken naar de subsidiemogelijkheden voor warmtepompen, zonneboilers, warmtepompboilers, en de voordelen ervan. Ook kijken we naar hoe deze subsidies bedrijven en sportparken kunnen helpen bij hun groene ambities.

Subsidie op warmtepomp: verwarmen met zorg voor de toekomst

Ontdek hoe de RVO-subsidie voor warmtepompen niet alleen zorgt voor een warm huis, maar ook voor aanzienlijke besparingen op je energierekening. Door gebruik te maken van deze subsidie kun je niet alleen genieten van een comfortabele temperatuur in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met de financiële steun van de RVO wordt de aanschaf van een warmtepomp toegankelijker en stimuleert het gebruik van energie-efficiënte technologieën.

Lagere energierekening

De RVO-subsidie op warmtepompen is ontworpen om de drempel voor duurzame investeringen te verlagen. Leer hoe deze subsidie ervoor zorgt dat je niet alleen milieubewust bezig bent, maar ook maandelijks minder geld uitgeeft aan energiekosten. Een warm huis én een lagere rekening, een win-winsituatie!

De nieuwe type warmtepomp van SPRSUN. De R290 Propaan warmtepomp is dé warmtepomp die je zoekt voor hoge temperatuurverwarming

Wijziging in de voorwaarden voor de subsidie op warmtepompen in 2024

Vanaf 2024 verandert het subsidiebeleid voor warmtepompen drastisch. Geen subsidie meer voor warmtepompen met een energielabel A+ of lager. Alleen bij een hoger label komt een deel van de aanschafprijs in aanmerking voor vergoeding. Als extra stimulans ontvangen warmtepompen met energielabel A+++ een aanvullende subsidiebonus. Ontdek hoe deze nieuwe voorwaarden de weg vrijmaken voor energiezuinigere en milieuvriendelijkere warmtepompen.

Subsidie op zonneboiler in 2024

Overweeg je de aanschaf van een zonneboiler? Dan is het goed om te weten dat je in aanmerking komt voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Deze subsidie maakt de overstap naar warm water van de zon niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel aantrekkelijk. Echter, vanaf 1 januari 2024 zijn er enkele veranderingen in de subsidievoorwaarden, vooral voor grotere zonneboilers met een oppervlakte van 5 m2 of meer.

Veranderingen in subsidie voor grotere zonneboilers

Met de recente wijzigingen in de RVO-subsidie voor grotere zonneboilers, begrijpen we dat je op zoek bent naar kosteneffectieve oplossingen. Gelukkig heeft 123-Kaminofen slim gereageerd op deze veranderingen. Speciaal voor deze situaties hebben we compactere sets geïntroduceerd die nog steeds buitengewoon voordelig zijn in combinatie met de RVO-subsidie van 2024.

Raadpleeg de meldcodelijst voor specifieke bedragen

De exacte subsidiebedragen voor elke merk en type zonneboiler zijn te vinden in de meldcodelijst op rvo.nl. Hier vind je gedetailleerde informatie om jouw budget en verwachtingen in lijn te brengen met de beschikbare subsidiebedragen.

Ontdek nu onze duurzame en gesubsidieerde systemen

Ontdek ons assortiment zonneboilers, warmtepompen en warmtepompboilers geschikt voor elke situatie, van klein tot groot. Of je nu op zoek bent naar een compacte installatie of een uitgebreidere oplossing, wij hebben passende opties. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag jouw specifieke behoeften bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Samen zorgen we ervoor dat jouw overstap naar duurzame energie soepel verloopt en je maximaal profiteert van de beschikbare subsidies.

Mogelijkheden doornemen?

Laat ons je een e-mail sturen of je even bellen, zodat we geheel vrijblijvend de mogelijkheden kunnen doornemen!