Kachelpijpen

Ontdek nu onze hoogwaardige kachelpijpen en maak je haard of kachel compleet met de perfecte oplossing voor een warm en gezellig thuis.

Enkelwandige kachelpijpen (44)

Dubbelwandige kachelpijpen (78)

Flexibele kachelpijpen (4)

Kachelpijp toebehoren (7)

Enkelwandige kachelpijp voor kachels - CE-gecertificeerd en hoogwaardig

Op zoek naar een enkelwandige pijp cq rookkanaal voor je houtkachel? Onze enkelwandige kachelpijp is CE-gecertificeerd volgens DIN EN 1856-2 en speciaal ontworpen voor houtkachels en pelletkachels. Gemaakt van 2 mm dik hoogwaardig staal en voorzien van Senotherm hittebestendige lak, biedt deze pijp hoge stabiliteit tegen doorbuigen. Geen gedoe met extra klembanden of beugels. Bestel nu en profiteer van snelle verzending en scherpe prijzen!

Duurzame keuze: Enkelwandige kachelpijp met lange levensduur

Kies voor een enkelwandige kachelpijp met een extreem lange levensduur! Onze 2 mm dikwandige pijp is duurzamer dan de goedkopere, dunne 0,5 mm varianten met een korte levensduur. Ga niet voor minder, maar investeer in de kwaliteit van onze enkelwandige kachelpijp voor een betrouwbare rookgasafvoer.

Dubbelwandig rookkanaal kopen? Ontdek de voordelen uit Duitsland

Ben je van plan een dubbelwandig rookkanaal aan te schaffen? Overweeg dan de voordelen van Duitse kwaliteit! In Duitsland gelden de strengste normen voor kachelpijpen, wat resulteert in hoogwaardige producten tegen lagere prijzen. Bij ons vind je alleen Premium Kwaliteit rookkanalen, CE-gecertificeerd en getest door TÜV-Süd. Geen concessies aan veiligheid en kwaliteit!

Dubbelwandig kanaal kopen? Gepoedercoat zwart!
Stijlvol en praktisch:

150 mm dubbelwandige rookkanalen in zwart (RAL 9005)

Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij ook 150 mm dubbelwandige rookkanalen aan, die dubbelwandig gepoedercoat zijn in een elegante zwarte kleur (RAL 9005). Deze rookkanalen combineren stijl met functionaliteit, waardoor ze perfect passen bij diverse interieurstijlen. Met de hoogwaardige kwaliteit en veiligheid die je van ons gewend bent, geniet je nu ook van een esthetisch aantrekkelijk rookkanaal voor je houtkachel. Ontdek de voordelen van onze dubbelwandige rookkanalen in zwart en creëer een sfeervolle ambiance in je woning!

Een topmerk voor jouw veiligheid

Vertrouw op BenTec, een absoluut topmerk in rookkanalen. Geproduceerd door een van de belangrijkste fabrikanten in Europa, voldoet onze dubbelwandige kachelpijp aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Met 25 jaar garantie, zelfcentrerende klembanden en isolatie tot 30 mm, ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare rookgasafvoer. Bovendien is ons rookkanaal schoorsteenbrandbestendig (tot 1000°C) en bestand tegen hoge temperaturen.

Specificaties BenTec Dubbelwandige kachelpijp

Bij ons krijg je waar voor je geld! Onze BenTec dubbelwandige kachelpijp biedt vele voordelen, zoals zelfcentrerende klembanden, dikke isolatie van 30 mm en hoogwaardige materialen zoals 1.4404 V4A binnenwand en 1.4301 V2A buitenmantel. Geschikt voor vaste brandstoffen, gas en vloeibare brandstof, met een CE-conformiteitsverklaring en voldoet aan de strengste normen (1856-1 T600 N1 W V2-L50040 G(60)).

Specificates BenTec dubbelwandige kachelpijp op een rijtje

 • 25 Jaar garantie
 • Speciale klembanden zelfcentrerend
 • Max. 2.5 meter vrijstaand met statisch klemband ( Ø 150mm)
 • Max. 2.5 meter afstand tussen de beugels (Ø 150mm)
 • Zonder koude brug gefabriceerd
 • Schoorsteenbrandbestendig 1000 graden
 • Binnenmantel materiaal 1.4404 V4A (austenitisch + zuurbestendig)
 • Buitenmantel materiaal: 1.4301 V2A (austenitisch)
 • Bevestigingsmateriaal in RVS kwaliteit
 • Dikke Isolatie 30mm
 • Behoeft slechts 6cm afstand tot brandbaar materiaal door uitstekende warmte-isolatie
 • Geschikt voor vloeibare brandstof, gas en vaste brandstof met een max. bedrijfstemperatuur van 600°C
 • CE Conformiteitsverklaring: 1856-1 T600 N1 W V2-L50040 G(60)
Flexibel rookkanaal:

Een veelzijdige oplossing

Ons flexibel rookkanaal voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit en biedt 10 jaar garantie. Kies uit diameter 120 of 150 voor renovatie of optimalisatie van bestaande schoorstenen. Los problemen op zoals condensvorming, vocht en roetplekken, terugslag van verbrande gassen, gescheurde of beschadigde rookkanalen, schoorsteenbrand of CO-vergiftiging. Flexibiliteit en veiligheid in één!

Let op: Meet de binnenmaat van je schoorsteen nauwkeurig op!

Belangrijk bij het bestellen van een flexibel rookkanaal is het nauwkeurig opmeten van de binnenmaat van je schoorsteen. De flexibele pijp wordt namelijk op maat afgesneden en kan niet worden geretourneerd.