Zonnecollectoren met een zwembad

Als je de gelukkige eigenaar bent van een zwembad, dan weet je dat het verwarmen van dat verfrissende water een flinke kostenpost kan zijn. Gelukkig bestaat er een milieuvriendelijke en kostenefficiënte oplossing die vooral in het voorjaar, zomer en najaar bijzonder goed werkt: de combinatie van zonneboilers en zwembaden. In deze blog gaan we dieper in op hoe zonneboilers een stralende aanvulling kunnen zijn op je zwembad, waardoor je langer van dat heerlijke zwemplezier kunt genieten zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Welke soort zonnecollectoren bieden wij aan voor een zwembad?

In ons assortiment van zwembadverwarming vind je verschillende soorten zonnecollectoren om aan jouw wensen te voldoen. Kies voor de vlakke plaat collector als je de voorkeur geeft aan een eenvoudige installatie direct naast je zwembad. Deze collectors zijn ideaal voor kleinere zwembaden en kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in je bestaande zwembadomgeving.

Voor wie meer ruimte heeft op het dak, bieden we ook vacuümbuis collectors die op het dak geplaatst kunnen worden. Deze collectors zijn bijzonder efficiënt en bieden een krachtige manier om je zwembad te verwarmen met behulp van zonne-energie.

Geniet van het comfort van een warm zwembad

Met onze zonnecollectoren hoef je je geen zorgen te maken over extra energiekosten. Laat de zon haar werk doen en geniet van aangenaam warm zwemplezier in je eigen achtertuin. Kies de collector die het beste bij je past en verleng je zwembadseizoen op een milieuvriendelijke manier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw zwembad?